– GRATIS WORKSHOP –

Grenzen &
Meewerken

Zonder worsteling

(en zonder time outs of belonen!)

 

Doe GRATIS mee!

Met deze video-workshop!!!

24 october 20:30 

volgende datum nog niet bekend
blijf hier op de hoogte

Je leert:

 

1. De ‘fout’ die de meeste ouders maken & waarom je kind niet luistert

2. Wat je moet doen om je kind wel te laten luisteren
(zonder time outs of belonen!)

3. Waarom eindeloos uitleggen niet werkt

Hoi!

Mijn naam is Chris Muller.
Ik ben een psycholoog en Aware Parenting Instructeur.
Dit werk is gegroeid uit mijn hobby en is mijn passie.
 En ik wil dat zoveel mogelijk ouders meer plezier in het ouderschap ervaren. 
Dus geef ik een gratis workshop!
Mijn kernwaarde is respect voor onszelf en onze kinderen.

Wat anderen over mij zeggen:

 

Diepte

“Ik ben enorm blij dat ik de workshop heb mee gevolgd. Ik merk dat jouw aanpak om ons even te laten voelen hoe het is om in de schoenen van onze kinderen te staan heel diep gaat. Ik ben echt onder de indruk. Dit was zeker geen dagje theorie. En de theorie kan ik immers uit een boek halen, dus daar was ik ook niet echt naar op zoek. Dank je!!”
Liza Pinson

Acceptatie

Lieve Chris, ik heb de sessie als heel fijn ervaren. Allereerst wil ik je zeggen dat jouw rust en expertise echt een vertrouwd gevoel geeft. Ik heb het gevoel dat je echt weet waar je het over hebt en met alle rust die je in je hebt ook intuïtief aanvoelt wat er nodig is. Je hebt me het gevoel gegeven dat ik er toe doe en ook dat ik het niet verkeerd kan doen…Dank voor je mooie werk lieverd.
Adisti van Os

Connectie

Ik zie nu hoe mijn manier van verbinden het gedrag van mijn kinderen beinvloedt. Ik voel me meer verbonden met hen, hun gevoelens en gedrag in bepaalde situaties. En daarom kan ik veel rustiger blijven en geduldiger zijn en kalm in het moment blijven.
Sanne

MEEDOEN?
Pak een kopje thee er bij!

Ik zie je tijdens de workshop!

DINSDAG 24 oktober 20:30-21:45

KLIK HIER OM JE GRATIS AAN TE MELDEN

 


 


Hoe werkt het?

1. Vul je email adres in
2. Check je inbox
3.  Op de dag van de workshop krijg je een link.
4. Klik de link om naar de video uitzending te gaan