De Geheime Taal van Spel

Online Cursus

 

creëer in 8 weken meer rust in je gezin vanuit plezier en veiligheid!

ONLINE CURSUS + LIVE Q&A
Ma 1 maart 20.00-21.00 online Kick Off Meeting
Maandag 29 maart Q&A 20.00-22.00
Maandag 26 april Q&A & afsluiting 20.00-22.00

8 weken inspiratie voor joy
6 maanden toegang
 €395
Meld je aan:
JA IK DOE NU MEE!

 

of lees verder:

 

Gedrag begrijpen, spel leren ‘lezen’ en weten hoe je spel in kunt zetten.

Dit zijn de tools die jij nodig hebt om superveel plezier in het opvoeden te krijgen en je boosheid te transformeren naar pure liefde en joy!

Want je bent niet aan kids begonnen om steeds maar weer te ruziën met ze.

Je bent niet een ouder geworden omdat je die machtsstrijd nou zo leuk vindt.

Je hebt geen kinderen gekregen om je uitgeput te voelen.

En je bent al helemaal geen moeder geworden om spijt te krijgen en wrok te koesteren naar je kids!

Opvoeden is vaak lastig om dat zomaar uit je mouw te schudden, vanuit je intuïtie te doen of vanuit een boekje te leren. Vroeg of laat loop je als ouder tegen vragen aan. Flow in opvoeden, begint bij bewustwording van waar gedrag nou eigenlijk vandaan komt en hoe het van binnen bij je kind werkt. Wanneer je je bewust bent hiervan (en ik heb een simpel en handig model voor je!) en wanneer je weet welk spel op welk moment belangrijk is, dan ben jij met een paar veranderingen al in staat om een gezin vol plezier te creëren. Een gezin waarin je kinderen zich veilig en vrij voelen en waarin JIJ je ook jezelf, blij en zelfverzekerd als ouder voelt. Een warm thuis dat energie geeft!

 

Wil je een dieper begrip van het gedrag van je kind en krachtige tools hebben voor jouw ouderschap?

 

Wil je meer lichtheid en plezier in je gezin en steviger in je schoenen staan als moeder, zodat je die ouder kunt zijn die je wilt zijn?

 

Ben je graag bewust bezig, maar voel je je soms ook overweldigd door alle informatie die er over ouderschap beschikbaar is?

Voel jij de frustratie van steeds maar weer vastlopen met je kind en weet je dat het tijd is om verandering aan te brengen?

  

Heb je genoeg van alle adviezen die niet bij je passen en wil je opvoeden vanuit je hart en vanuit wat bij jou past?

 

Ben jij bereid om te gaan merken hoe anders het kan zijn in jouw gezin? En te gaan ervaren hoe jouw kind opeens een heel ander kind kan zijn?

   

Dan is deze online cursus voor jou!

1.

Krijg glashelder begrip van wat je kind je wil vertellen met haar spel,
zodat je weet wat er speelt en hoe je daar op kunt reageren
(zonder oeverloos te praten en vragen!)

2.

Vergroot je opvoed-toolset met de meest krachtige Tool (spel!)
zodat je weet hoe je binnen 5 minuten met een hoop lachen gedrag kunt STOPPEN & kunt VOORKOMEN
zonder in een eindeloze strijd te komen.

3.

Ontvang eindelijk een simpel model om het gedrag van je kind eens echt te begrijpen
(niet een oud model in een nieuw jasje, zoals zoveel opvoedadviezen zijn!)
en wordt al een stuk leukere moeder of vader met een paar eenvoudige tips en tools!

4.

Weet wat je wilt in je gezin, waar je heen wilt en hoe je daar kunt komen,
zodat je vol zelfvertrouwen de ouder kunt zijn die je wilt zijn.

5.

Ontdek nieuwe tools om je kind te helpen
met het verwerken van grote gebeurtenissen en trauma,
zodat je kind gevoelens niet hoeft op te potten
en probleemgedrag gaat vertonen.

6.

Leer simpele manieren om je kind nog snel even voor te bereiden op gebeurtenissen,
zodat bezoekjes aan de dokter, familie of het restaurant soepeler verlopen.

7.

Transformeer met eenvoudige tools van een altijd zeurende of boze ouder
in een vrolijke liefhebbende ouder en leer dat ook jij heel veel speelsheid in je hebt!

8.

Leer zelfs om spel in te zetten om je kind in no time te laten slapen en eten
en een einde te maken aan dramatische avonden.

9.

Verbeter je skills en weet hoe je in een handomdraai een agressief of hyperactief kind
kan helpen weer in balans te komen.

 

KORTOM…

MEER plezier in huis!

 

De Geheime Taal van Spel

Creëer in 8 weken meer rust in je gezin vanuit plezier en veiligheid.
online cursus voor ouders & professionals
kinderen van 1.5-12 jaar

online cursus + online groepsmeetings (chat + video)

Ma 1 maart 20.00-21.00 online Kick Off Meeting
Maandag 29 maart Q&A 20.00-22.00
Maandag 26 april Q&A & afsluiting 20.00-22.00

€395 

Meedoen?

Klik op de button en krijg een half jaar toegang voor €395

YES! Ik wil meer plezier!!

 

VIP met 1-1 begeleiding

(de enige manier om 3 losse sessies bij mij te boeken)

JA IK WIL DE VIP!

 

 

Over Chris

 

Chris wordt gedreven door een enorme commitment om kinderen te helpen op te kunnen groeien in een fijne, blije en veilige omgeving. Dit doet zij door met ouders te werken om hun ouderschap niet langer te laten bepalen door maatschappelijke concepten, twijfels of angst, maar door hen te laten ervaren dat het een ontdekkingsreis is naar zichzelf en liefdevolle verbinding met hun gezin. Ze creeërt een menselijke omgeving waarin ouders en hun gezinnen uitgedaagd en uitgerust worden om nieuwe perspectieven en mogelijkheden te ontdekken en toe te voegen aan de bekende toolset van opvoeden. Door coaching, counseling, trainingen, verhelderende informatie en diepe inzichten helpt Chris bewuste ouders om hun kind in veiligheid en liefde op te laten groeien tot stevige volwassenen en hun authentieke zelf.

Chris is moeder, heeft een Master of Science in de Psychologie, is Aware Parenting Instructeur level 2 (opleider) en is gecertificeerd Counsellor in de Transactionele Analyse (BTA). Daarnaast doet ze vanaf haar 16e (Transformatieve) Yoga en heeft zij talloze workshops en cursussen gevolgd in Aware Parenting, Geweldloos Communiceren met Kinderen, relaties, familie opstellingen, Babywearing en Pikler Speelruimte (RIE, Gerber, Janet Lansbury).

Chris paste als tiener al spel toe, omdat zij geloofde dat de omgang met kinderen anders kon. Kinderen konden ook later niet geloven dat zij een volwassene was en noemden haar “een van ons”. Ze heeft inmiddels door de jaren heen duizenden ouders geholpen en begeleid naar meer verbinding met hun kinderen, zichzelf en hun partner en meer plezier en flow in hun gezin. Dit doet zij door middel van het opleiden van professionals, trainingen, online cursussen, artikelen in de media en 1-op-1 coaching- en trainingsprogramma’s. Haar werk is zowel diepgaand als praktisch. Zij kan als geen ander het kind in onszelf weer naar boven laten komen en de liefde en het plezier van een ouder weer op laten bloeien!

 

Krijg ook meer plezier!

8x Elke week een module vol plezier!


 

 
  

1

Gedrag en spel begrijpen

Opvoeden is niet altijd makkelijk en kan overweldigend zijn. Misschien dacht je dat het wel met intuïtie of een paar boeken ging lukken. In deze module leer je een eenvoudig model om allereerst het gedrag van je kind te gaan begrijpen en hoe je überhaupt spel in kunt zetten.

 

 

 
  

2

Meewerken en Regels

Ontdek eenvoudige manieren om je kind te laten meewerken, grenzen en regels te accepteren en in een handomdraai van zeuren naar plezier te gaan.

 

 

  

3

Slaan, onrust & hyperactiviteit

Slaan, bijten en agressie zijn lastig en soms lijkt het onmogelijk om het te stoppen. Daarom gaan we niet alleen aan de slag met hoe je dit gedrag in het moment kunt stoppen met effectieve speltips, maar ook hoe je het kan voorkomen en zelfs verminderen. Ook al gaan anderen anders met je kind om, je leert ook om je kind Time-Outs en straf te verwerken. We elimineren blokkades met spel zodat hyperactiviteit vermindert & de concentratie vergroot wordt. Je krijgt ook de gouden speltip om onrust voor het slapen 1-2-3 om te zetten in rust.

 

 

  

4.

gebeurtenissen verwerken

Het is als ouder belangrijk om te weten hoe je je kind kan helpen emoties door vervelende ervaringen te verwerken, zoals bezoekjes aan de dokter, het ziekenhuis of de tandarts. Maar ook jaloezie tussen broertjes en zusjes roept bij veel kinderen agressie op. Jij weet hoe je je kind kunt voorbereiden op al deze gebeurtenissen en ook hoe je je kind achteraf kunt helpen deze ervaringen te verwerken, zodat ze minder probleemgedrag vertonen.

 

 

  

5.

Afscheid nemen

Omdat je ziet en begrijpt dat er veel meer onderhuids bij je kind speelt bij afscheid of een scheiding. Ineens wordt het kristalhelder hoe je kind een scheiding in spel probeert te verwerken en hoe je kind hierbij kunt helpen. Het irritante gedrag wordt begrijpbaar, je herkent het en je kunt er beter op inspelen. Of het nu gaat om een scheiding of verhuizing, een ouder die op reis gaat of afscheid nemen op school en de opvang, dit spel werkt als een tierelier. Ook leer je hoe je een verstoorde hechting tijdens babytijd door bijvoorbeeld postpartum depressie, adoptie of een scheiding van moeder en kind door ziekenhuis bezoek, weer kunt helen. Het is nooit te laat!

 

 

  

6.

Terugvallen in oud gedrag

Een van de meest irritante momenten voor ouders. Had je je kind net zo ver.. vallen ze terug! In deze module leer je begrijpen waar dit vandaan komt. Met deze speltips leer je hoe je om kunt gaan met terugvallen in zindelijkheid, het niet meer zelf willen eten of ander baby-gedrag, het opeens weer slecht slapen of het iets opeens niet meer kunnen. Daardoor zul je minder snel je geduld verliezen en binnen no time je kind weer in zijn gewone doen kunnen helpen.

 

 

  

7.

Angsten & vertrouwen

Angsten (bijv voor honden, faalangst, monsters, enz.) verwerken klinkt vaak als iets lastigs. Kinderen kunnen er in lijken te blijven hangen. Maar niks is minder waar! Ook als je kind een totaal onredelijk verwend prinsje lijkt dat niet tegen zijn verlies kan, helpt spel je kindje omtoveren in een stuk redelijker kind (voorzover kinderen dat zijn!). Deze module geeft je de tools om je kind weer met vertrouwen in zijn kracht te zetten.

 

 

  

8.

Plezier & Verbinding

Je ontvangt beproefde en bewezen speltools en methoden om concreet aan de slag te gaan om de behoefte aan lichaamscontact van je kind te vervullen (ook al ben je geen knuffelaar of is je kind dat niet!). Na deze module (en de hele cursus) spreek jij de taal van je kind en begrijp je wat je kind wil zeggen met haar spel. Ook ga je begrijpen met welk gedrag je kind je uitnodigt tot spel (voor veel ouders is dit totaal niet duidelijk, behalve wanneer een kind het letterlijk vraagt). Je weet hoe je spel in kan zetten in de dagelijkse praktijk, tussen de bedrijven door en je hebt simpele voorbeelden en stappen voor meer plezier in opvoeden & om zelf speelser worden (ook als je denkt dat je dat niet in je hebt).

 

Wat anderen zeggen…

 

INSPIREREND


“Ik ben enorm blij dat ik de workshop heb mee gevolgd. Ik had een beetje twijfel over hoe 1 dag de nodige impact zou kunnen maken. En ik merk dat jouw aanpak om ons even te laten voelen hoe het is om in de schoenen van onze kinderen te staan heel diep gaat. Ik vond het zo mooi om te zien dat iedereen zich kon overgeven. We waren allemaal zo kwetsbaar en zo puur en zo hartelijk. Ik ben echt onder de indruk. Dit was zeker geen dagje theorie. En de theorie kan ik immers uit een boek halen, dus daar was ik ook niet echt naar op zoek. Dank je!!” ”
Liza Pinson

PRAKTISCH


“Dankjewel Chris! Ik zou graag meer workshops bij je volgen. Ik ga naar huis met praktische tips en een gevoel van zin en vertrouwen in het proces dat ik doormaak met mijn dochter. De workshop was me heel waardevol. Chris begeleid de workshop met lichtheid en humor en schept een prettige ruimte om in contact te komen met wat er aan gevoelens speelt. De informatie is praktisch toepasbaar en tegelijkertijd kijken we samen naar diepere lagen de leven in onszelf als ouders. Haar adviezen zijn afgestemd op je persoonlijke situatie. “ 
Rimke Koper

LEUK


“Boordevol ideeen en met veel zin in spel ga ik weer naar huis! Leuk om meer te leren over spelen en hoe dit in te zetten met je kinderen.”

Ananda

je krijgt…


8 modules
Werk
boekjes

Om aan de slag te gaan

8 modules
Video’s
(en Audio’s)

Theorie, Voorbeelden, Opdrachten

8 modules
voorbeeld
video’s

Spel in actie bij diverse gezinnen

3 live
groepsmeetings

jij chat, ik video
vraag en antwoord, ook van andere ouders

4x Bonus


 

Bonus 1

Mini Training Time Management

Ik help je om tijd te maken voor de cursus!

Bonus 2

MEDITATIE
“Spel vanuit met je innerlijke kind”

Deze bijzondere visualisatie brengt je weer terug in contact met je innerlijke kind,
zodat je makkelijker kunt spelen

Bonus 3

langer toegang dan de duur (half jaar)

Dus je kunt de cursus op je gemak doen

 

WAT ANDEREN ZEGGEN

 

“Ik koos voor mezelf, voor mijn ontwikkeling als mens en ouder, voor het plezier en de verbinding die ik met onze kinderen wil ervaren! En het was geweldig! Mijn lijf hart en hoofd tollen nog, om iedereen erover te vertellen en om in Play nirvana te geraken! Met beide kinderen heb ik meer gelachen dan in lange tijd. Dankjewel lieve Chris =)” – Tess Doucet


“Je maakt de theorie zo inzichtelijk en ook heel praktisch. Heel veel spel-ideeen en veel begrip. Ik heb het gevoel dat alle puzzelstukjes op hun plek zijn gevallen!”

 
“Goed gestructureerd waardoor ik de ideeen ook goed kan onthouden. Veel nieuwe inzichten in een veilige omgeving. Verder heel veel praktische ideeen! Zin om meteen uit te proberen.”

Ben jij klaar voor meer plezier in het opvoeden?

Dan help ik je heel graag die stap te zetten met je gezin!

online groepsmeetings (chat + video):

Ma 1 maart 20.00-21.00 online Kick Off Meeting
Maandag 29 maart Q&A 20.00-22.00
Maandag 26 april Q&A & afsluiting 20.00-22.00

€395

Meedoen?

Klik op de button en krijg een half jaar toegang voor €395

YES! Ik wil meer plezier!!

 

wil je de VIP met 1-1 begeleiding?

(de enige manier om 3 losse sessies bij mij te boeken)

JA IK WIL DE VIP!

 

  

 Heb je vragen?

Hoeveel uur ben ik per week kwijt?
gemiddeld 1.5 uur per week aan het theorie materiaal

Wat als ik het niet af krijg?
Je mag op je eigen tempo werken. Je blijft een half jaar toegang houden tot het materiaal.

Moet ik thuis zijn op de dag dat ik begin?
Nee, dat hoeft niet. Jij kunt je eigen tijd kiezen. Maar het is wel leuk als je bij de KICK OFF bent!

Ik ben niet zo goed in plannen. Heb ik wel tijd?
Allereerst; de cursus gaat jou veel meer tijd geven! Tijd die je nu kwijt bent aan zeuren en strijd. PLUS je krijgt een BONUSVIDEO die je helpt met tijd maken voor de cursus!

Wat is een groepsmeeting?
Daarin beantwoord ik vragen van ouders en kun je hun ervaringen horen. Ik op video, jij op chat.

Kan ik jou ook vragen stellen?
Ja, tijdens de online groepsbijeenkomsten! Heb je een VIP pakket? Dan heb je ook 1-1 sessies erbij.

Hoe lang mag ik mee doen?
Je hebt 6 maanden de tijd. Je kunt de cursus dus meerdere keren doen of op een eigen, langzamer tempo.

Doe je ook mee?Ben jij klaar voor meer plezier in het opvoeden?

Dan help ik je heel graag die stap te zetten met je gezin!

online cursus + online groepsmeetings (chat + video)

Ma 1 maart 20.00-21.00 online Kick Off Meeting
Maandag 29 maart Q&A 20.00-22.00
Maandag 26 april Q&A & afsluiting 20.00-22.00

Early Bird t/m 16 feb  €395    €295

Meedoen?

Klik op de button en krijg een half jaar toegang voor €395

YES! Ik wil meer plezier!!

 

wil je de VIP met 1-1 begeleiding?

(de enige manier om 3 losse sessies bij mij te boeken)

JA IK WIL DE VIP!

 

 

 

 

Vragen?

Mail me hier!