Wil jij meer plezier in het ouderschap?

Ben je het zat om..

 
je schuldig te voelen?
te worstelen met je kind om haar te laten luisteren?
te strijden met je kind die een sterke wil heeft?
met hele dag zeuren en driftbuien te dealen?
je kinderen ruzie te zien maken?
advies te krijgen wat niet bij jou past, van instanties, experts en vrienden?
eindeloos te googlen?

 

Doe mee met

het online groepsprogramma

Ouderschap met Plezier!

0-10 jaar

6 modules + zoom groepsbijeenkomsten
inzichten en tools voor opvoeden,
die het plezier
in je gezin terug brengen!
 -en korte metten maakt met schuldgevoelens!-


 – 2022 spring closed –

 


doe je mee?

 

 

Zelfstudie + Inspirerende
Zoom Groepsmeetings
 

 

 

Ervaringen

Elke dag verbetering


 “Lieve Chris, ik begin om je te bedanken voor de ouderschaps-cursus. Elk half uurtje dat we er aan besteedden merkten we de dagen erna verbeteringen in de sfeer! De cursus zette ons zeker aan het denken en we herkenden steeds meer patronen bij ons zelf en bij de kinderen. De tweede module  over je eigen emoties, was een grote eye opener voor mijn partner. Bijna alle strategieën die je noemt om jezelf te ontwijken, herkende hij. Geen wonder dat hij steeds tegen dingen aan liep! En wat was de module ook verhelderend, over emoties bij kinderen! In het ochtend ritueel hebben we deze week ook je tips gevolgd om meer autonomie te geven. Dit werkte goed bij onze dochter van 8. Verder hielp het om aan je stappen voor meer verbinding te werken.” – Carina”

Geweldige cursus


“Lieve Chris, Dank je wel voor de geweldige cursus. Precies weer waar ik behoefte aan heb.Fantastisch!! Zo helder weer. Ik merk dat er weer heel veel kwartjes vallen en dat ik me daarna zo ontspannen voel in het contact met mijn dochter, omdat ik ga voelen en begrijpen hoe ik t ouderschap wil. En waar ik vastloop. En ik voelde me zo blij en vrolijk en ontspannen. Dus dan ga ik zingen en af en toe een beetje gek doen. Dus ja.. ouderschap met Plezier!! Je geeft me zoveel handvaten en tools en inzichten. Ik ben je zo dankbaar ervoor😀. Liefs, Lianne”

 

Voel je je soms ook…

 

 

wanhopig?

Werken time outs en belonen niet?
Werkt eeuwig uitleggen niet?

 

 

boos en schuldig?

Verlies je regelmatig je geduld?
Ben je moe van het strijden?

niet geschikt als ouder?

Andere ouders lijken het beter te doen. 

Dat niks werkt?

Je hebt gegoogled, boeken gelezen, experts ingeschakeld, bent naar het OKT of CB geweest.. 

gefrustreerd?

Weet je soms niet hoe je het aan moet pakken?
Heb je al veel geprobeerd?

En dan hoor je jezelf dingen zeggen die je niet wilt ..

Het kan ook anders!

wil jij ook…

Minder strijd en meer plezier in je gezin?

Meer zelfvertrouwen in jouw ouderschap?

Minder schuldgevoelens?

Beter slapende, etende en minder vechtende kids?

Relaxtere en blijere kinderen?

Weten hoe je moet reageren op bepaalde situaties?

De signalen van je kind beter begrijpen?

Je geduld vaker en langer kunnen bewaren?

Minder of niet meer schreeuwen en straffen?

Dit programma

is super effectief

en liefdevol

zonder

straffen, beloningssystemen,

eindeloos uitleggen of

schuldgevoelens voor ouders!

 

 

Ervaringen

het was het waard!


“Ik twijfelde aan de kosten, omdat mijn man en ik niet werken, maar het was het waard! Bedankt voor het werk dat jij doet! Het is ontzetten mooi hoe jij families aan het helpen bent. Ik vond de cursus soms intens, want ik zag wat ik nog moest bijwerken van mijn jeud om een betere ouder kunnen zijn. maar ik heb nu zoveel meer inzicht in hoe ik in elkaar zit. En ik begrijp daarnaast ook beter hoe belangrijk autonomie voor kinderen is en wat je kunt doen. Margory

Diepgang


“De ‘lessen’ over verbinding en autonomie zijn nu echt in mijn geheugen gegrift en ik ben me er erg bewust van, ook op momenten op de dag dat ik het druk heb of even een minder goed humeur heb. Ik merk nu dat mijn dochtertje daar meteen op reageert en ik weet nu wat ik dan kan doen. Ze is echt zoveel rustiger en voelt zich meer gewaardeerd, dat merk ik. Als ik haar nu uitleg dat ik bijvoorbeeld haast heb, zegt ze: “dat snap ik”.  Soms gebeurt het dat mijn man moe en kortaf is, ik dan degene ben die even verbinding met mijn dochtertje maak waardoor ze over haar teleurstelling heen kan stappen. Daarna volgt mijn man meestal en herstelt de verbinding ook weer met haar. Verbinding en autonomie zijn nu in ieder geval echt onderdeel van de opvoeding geworden. Verder doet ze het prima, als ik met de kindjes alleen thuis ben is zij nu de rust zelve. Voordat ik bij je kwam huilde mijn dochtertje op sommige dagen gauw en heel hard, was ze niet makkelijk rustig te krijgen, en dan zette ik haar toch op de gang. Over beiden was het KDV nu lovend! Mijn zoontje noemde ze ‘zen’ en ‘een verrijking voor de groep’. Mijn dochtertje helpt mee met tafel dekken, als er een kindje huilde kwam zij altijd aan de leidsters vertellen wat er gebeurd was en is over het algemeen rustig. Bedankt voor je wijze levenslessen!”

 

Wie is Chris?

 

 

Chris wordt gedreven door een enorme commitment om kinderen te helpen op te kunnen groeien in een fijne, blije en veilige omgeving. Dit doet zij door met ouders te werken om hun ouderschap niet langer te laten bepalen door maatschappelijke concepten, twijfels of angst, maar door hen te laten ervaren dat het een ontdekkingsreis is naar zichzelf en liefdevolle verbinding met hun gezin. Ze creeërt een menselijke omgeving waarin ouders en hun gezinnen uitgedaagd en uitgerust worden om nieuwe perspectieven en mogelijkheden te ontdekken en toe te voegen aan de bekende toolset van opvoeden. Door coaching, counseling, trainingen, verhelderende informatie en diepe inzichten helpt Chris bewuste ouders om hun kind in veiligheid en liefde op te laten groeien tot stevige volwassenen en hun authentieke zelf.

Chris is moeder, heeft een Master of Science in de Psychologie, is Aware Parenting Instructeur level 2 (opleider) en is gecertificeerd Counsellor in de Transactionele Analyse (BTA). Daarnaast doet ze vanaf haar 16e (Transformatieve) Yoga en heeft zij talloze workshops en cursussen gevolgd in Aware Parenting, Geweldloos Communiceren met Kinderen, relaties, familie opstellingen, Babywearing en Pikler Speelruimte (RIE, Gerber, Janet Lansbury).

Ze heeft door de jaren heen duizenden ouders geholpen en begeleid naar meer verbinding met hun kinderen, zichzelf en hun partner en meer plezier en flow in hun gezin. Dit doet zij door middel van workshops, online cursussen, artikelen en coaching- en trainingsprogramma’s. Zij kan als geen ander de liefde en het plezier van een ouder weer op laten bloeien.  

 

 

 

 

 

In dit online
groepsprogramma
krijg jij:


 

1.


Meer vertrouwen in jezelf als ouder.

2.


effectieve methoden om jouw grenzen aan te geven, zonder straffen, dreigen of belonen.

 

3.


de tools om je kind mee te laten werken met plezier.

 

4.


Een superheldere aanpak om van worsteling
naar dagelijks plezier te gaan!

 

 

 

Ervaringen

 

Inzichtgevend


Ik wist niet of een online opvoedcursus me wel zou kunnen helpen. Zijn mijn uitdagingen niet te specifiek? Is het niet te onpersoonlijk? Krijg ik wel waar voor mijn geld? Nou, de cursus was een enorm eye-opener. Heel fijn om op je eigen tijd te kunnen doen. De reflectievragen maken het toch persoonlijk en dat het bij je past. De live video’s waren fijn om nog wat door te kunnen vragen en persoonlijk advies te krijgen. De cursus heeft me heel veel inzicht gegeven in mijn eigen rol en manier van handelen en communiceren, maar nog veel meer inzicht in het gedrag van mijn kind. Daardoor gaat er meteen al lading van het gedrag af. Dat geeft al zoveel ruimte. En veel tips en instructies zijn meteen toepasbaar en dan zag ik ook echt meteen resultaat. Het is heel behulpzaam en inzichtgevend, fijn om te doen en geeft houvast. Chris maakt het heel persoonlijk en ook oordeelsvrij naar en over jezelf. Echt een aanrader!
Susan Engelhardt

 

 

Kado voor jezelf


Ik heb geen moment getwijfeld of Ik mee zou doen met een jong gezin met twee kids. Ik ben er vol enthousiasme aan begonnen. Het is goed geschikt om te combineren met een druk gezin. Het fijne van deze cursus is dat je ermee aan de slag kunt gaan op een moment dat het voor jou uitkomt. Wat ik als zeer prettig heb ervaren, is dat je gedurende de cursus altijd terecht kunt bij Chris voor vragen, verduidelijking en adviezen over je persoonlijke situatie. Je kunt bovendien ervaringen delen en bespreken met je mede cursisten. Bovenal is Chris altijd even kundig en vriendelijk. Ze staat voor je klaar met professionele en liefdevolle raad en daad. Ik had het gevoel alsof de inhoud van de cursus op mijn lijf was geschreven. Het gaf mij inzichten in allerlei processen en gaf mij tools die ik kon inzetten bij de begeleiding van mijn kinderen. De cursus heeft bijgedragen aan een betere versie van mijzelf, het heeft een meer ontspannen en zelfverzekerde moeder van mij gemaakt. Een moeder die staat als een rots in de branding voor haar kinderen. Ik gun iedere ouder deze cursus. Het is een investering in tijd en geld die je dubbel en dwars terug verdiend. Je kinderen groeien maar één keer op GEEF ZE HET BESTE VAN JEZELF. Nu zaaien is later oogsten!
Nicole Staal

 

 

samen met anderen

fijne zoom groepsmeetings

 

achteraf terug te kijken

6 modules + zoom groepsbijeenkomsten
inzichten en tools voor opvoeden,
die het plezier
in je gezin terug brengen!
 -en korte metten maakt met schuldgevoelens!-


 – 2022 spring closed –


 [/content_band]

oefeningen samen

met andere deelnemers

live of via zoom

Door dit alles is dit programma persoonlijk en interactief

Zelfstudie

video’s en opdrachten

voor thuis

Modules


1

De basis. De redenen van het gedrag van je kind begrijpen.

12 maart – 25 maart zelfstudie

– Welke soorten ouderschap er zijn en hoe je kan herkennen waar jij in zit
– Leer anders naar gedrag te kijken
– Leer de verborgen redenen van het gedrag van
 je kind te herkennen

2

Zelfvertrouwen en zelfredzaamheid

26 maart – 8 april zelfstudie

– Waarom straffen of belonen tegen jou en je kind werkt
– Hoe je conflicten op kunt lossen zonder straffen of belonen
– Hoe je zorgt dat je kind zelfsturend wordt
– Wat zijn de stappen om een kind vertrouwen in zichzelf te laten hebben
– De weg van opvoeden vanuit vertrouwen in plaats van angst

3

Stappen zodat kind beter hoort wat je zegt

9 april – 22 april zelfstudie

– Wanneer komt informatie wel aan en wanneer niet?
– Hoe zorg je dat wat je zegt ontvangen wordt?
– Waarom werkt eindeloos uitleggen niet?
– Wat kun je doen als je kind niet wil luisteren?
– Hoe zorg je dat regels vaker nageleefd worden

4

Veiligheid en vertrouwen

23 april – 6 mei zelfstudie

– Hoe creeer je een gevoel van veiligheid en vertrouwen in je gezin?
– Hoe zorg je dat je vaker de aandacht hebt van je kind?
– Het geheime ingredient hoe je keer op keer je kind met plezier kunt laten meewerken
– Hoe kun je de veiligheid en het vertrouwen herstellen als het beschadigd is, bijvoorbeeld na ruzie

5

liefdevol en effectief omgaan met Driftbuien & Zeuren

7 mei – 20 mei zelfstudie

– Effectief en liefdevol omgaan met zeuren, huilen en driftbuien (zonder dreigen, time-outs, straf, belonen) 
– Waarom het zo lastig is om consequent te zijn en wat je wel kunt doen
– Onrust, slaap en andere problemen
– Trouble-shooting: als de tools die je geleerd hebt niet lijken te werken, wat gaat er dan mis en wat kun je doen?

6

jouw eigen verhaal

21 mei – 3 juni zelfstudie

– Waarom verlies je je geduld?
– Hoe komt het dat je het anders wilt doen, maar het niet lukt?
– Wat kun je doen om het wel te laten lopen zoals jij wilt?
– Waarom je niet goed voor jezelf zorgt
– Leer beter zorgen voor je eigen behoeften
– Transformeer je grootste interne blokkade die je tegen houdt om de ouder te zijn die je wilt zijn

BONUSSEN


 

BONUS 1

training op 1 lijn met je partner
t.w.v. €49

EXTRA video + werkblad
stappen om met elkaar op 1 lijn te komen

 

BONUS 2

audio’s
t.w.v. €95

de video’s van de modules als audio,
zodat je het kan beluisteren tijdens het koken!

BONUS 3

replay van de masterclass over
strongwilled kinderen
t.w.v. €49

  

PLUS

Geen risico.

Niet goed, geld terug!

 

Ben je binnen 1 week na het doen van module 1 niet tevreden? Simpel.
Stuur me een mailtje waarin je me vertelt waarom
en je ontvangt het volledige bedrag terug.

 

Verbinding, erg interessant!


“Het onderdeel over verbinding vond ik erg interessant en hoe je dit kan leggen. Dat heb ik zelf ook in mijn jeugd het meeste gemist. Ik vond de overige onderdelen ook interessant. Hoe je autonomie kunt geven en hoe je veiligheid kan creëren. Voor het opstellen van regels geef je ook zo een goede tool!” – Lianne

 

Heel fijn programma


“Ik vond het een hele fijne en ook nuttig programma, waarbij ik het vooral heel waardevol vond om stil te staan bij mijn eigen gedrag en de reden van mijn gedrag. Ik weet dat mijn zoon mij, door zijn boosheid bijvoorbeeld, iets van mezelf laat zien en de cursus heeft mij handvaten gegeven om er meer samen uit te komen ipv het te ervaren als strijd.  Dorrit

 

 

 

Dus.. Meedoen?

support met een
fijne groep gelijkgestemden

6 modules + zoom groepsbijeenkomsten
inzichten en tools voor opvoeden,
die het plezier
in je gezin terug brengen!
 -en korte metten maakt met schuldgevoelens!-


 

of heb je nog vragen?

 

Hoeveel uur ben ik per module kwijt?
Ongeveer 3-4 uur per module, 1 module per 2 weken. Inclusief live groepsmeetings en opdrachten met je buddy.

Wat als ik het niet af krijg?
Je mag op je eigen tempo werken. Je krijgt een half jaar toegang en kunt zo langer over een module doen. 

Ik heb het superdruk. Heb ik wel tijd?
Je gaat veel tijd besparen die je nu kwijt bent met worstelen met je kinderen. Zoals een deelnemer van de oude online cursus zei: “Het is een investering in tijd en geld die je dubbel en dwars terug verdiend.”

Kan ik jou ook vragen stellen?
Ja, je kunt mij persoonlijk vragen stellen tijdens de live groepscoaching-sessies.

Hoe lang mag ik mee doen?
Een half jaar heb je toegang. 

Wanneer kan ik beginnen?
Vanaf de kick off 

Vragen?

Mail me hier!

of check mijn website HIER en lees HIER mijn artikelen!