Meer plezier in het ouderschap?

Ben je het zat om..

 
..te worstelen met je kind om het te laten luisteren?
..te strijden met je kind?
..op eieren te lopen voor gezeur en driftbuien?
..je kinderen ruzie te zien maken?
..je onzeker of schuldig te voelen?
..advies te krijgen wat niet bij jou past?
..eindeloos te googlen?

 

Dan nodig ik je met veel liefde uit voor het

superleuke

online

groepsprogramma

Ouderschap

met

Plezier!


1-12 jaar
ja echt waar!
je leert namelijk over de vroege jaren van jouw kind
en de gevolgen in de latere jaren.
***
inzichten en tools voor opvoeden,
die het plezier
in je gezin terug brengen
en korte metten maakt met schuldgevoelens!-

***

START LIVE RONDE 17 januari 2023
(1 week na de kerstvakantie)

***

16 plekjes

 

Lieve Chris,

Ik denk echt nog regelmatig aan jouw programma en heb er veel aan gehad. Ik merk dat ik nu zo’n rust vind ik mijn manier van opvoeden en dat ik mijn gevoel durf te volgen. Ik denk dat als ik dat niet had gedaan ik het een stuk pittiger zou vinden omdat ik steeds mijn eigen handelen in twijfel trek. Hoe ga ik om met een boos kind? Nu weet ik hij mag verdrietig of boos zijn en hoe ik ruimte geef aan zijn gevoelens. Hij heeft dat erg nodig. Het is een gevoelig mannetje dat als een spons alles in zich op neemt. De kleinste van de twee kan ik nu ook veel beter lezen. Dus veel dank en ik lees nog met plezier je mailtjes. Waarschijnlijk weer tot ziens! Lieve groet, Florence”

 

 

 

doe je ook mee?

Dit zeiden anderen:

“Ik heb meer begrip en kan beter omgaan met lastige situaties”
“Ik kan beter omgaan met het bijt en sla gedrag van mijn zoontje”
“Ik weet beter wanneer ik geduld moet opbrengen om ruimte te geven aan emoties en hoe mijn kind dan binnen de geboden ruimte een weg te laten vinden.”
“Ik heb meer bewustzijn van wanneer ik welke opvoedstijl gebruik.”
“Ik wordt zekerder”
“Ik kan de situaties beter observeren en er over reflecteren. Ik let meer op mijn manier van verwoorden.”
“Ik merk dat ik ongemerkt al wel veel aanpassingen heb gemaakt.”
“Ik voel mij veel kalmer bij een driftbui/huilbui, tot het echt helemaal eruit is. Heel mooi om te zien.”

 

 

Voel je je soms…

 

wanhopig?

Werken time outs en belonen niet?
Werkt eeuwig uitleggen ook niet?

 

boos en dan schuldig?

Verlies je wel eens je geduld?

 

soms ongeschikt als ouder?

Andere ouders lijken het beter te doen.

 

gefrustreerd?

Weet je soms niet hoe je het aan moet pakken?
Heb je al veel geprobeerd?

En dan hoor je jezelf dingen zeggen die je niet wilt ..

Het kan ook anders!

wil jij ook…

Minder strijd en meer plezier in je gezin?

Beter omgaan met driftbuien van je kind en jezelf?

Meer zelfvertrouwen in jouw ouderschap?

Minder schuldgevoelens?

Beter slapende, beter etende en minder vechtende kids?

Relaxtere en blijere kinderen?

Meer zelfvertrouwen als ouder?

Je kind beter begrijpen?

Je geduld vaker kunnen bewaren?

Liever niet schreeuwen of straffen?

Dit programma

is super effectief

en liefdevol

zonder

straffen, beloningssystemen

of eindeloos uitleggen!

 

 

Ervaringen

het was het waard!


“Ik twijfelde aan de kosten, omdat mijn man en ik niet werken, maar het was het waard! Bedankt voor het werk dat jij doet! Het is ontzetten mooi hoe jij families aan het helpen bent. Ik vond de cursus soms intens, want ik zag wat ik nog moest bijwerken van mijn jeud om een betere ouder kunnen zijn. maar ik heb nu zoveel meer inzicht in hoe ik in elkaar zit. En ik begrijp daarnaast ook beter hoe belangrijk autonomie voor kinderen is en wat je kunt doen. Margory

Diepgang


“De ‘lessen’ over verbinding en autonomie zijn nu echt in mijn geheugen gegrift en ik ben me er erg bewust van, ook op momenten op de dag dat ik het druk heb of even een minder goed humeur heb. Ik merk nu dat mijn dochtertje daar meteen op reageert en ik weet nu wat ik dan kan doen. Ze is echt zoveel rustiger en voelt zich meer gewaardeerd, dat merk ik. Als ik haar nu uitleg dat ik bijvoorbeeld haast heb, zegt ze: “dat snap ik”.  Soms gebeurt het dat mijn man moe en kortaf is, ik dan degene ben die even verbinding met mijn dochtertje maak waardoor ze over haar teleurstelling heen kan stappen. Daarna volgt mijn man meestal en herstelt de verbinding ook weer met haar. Verbinding en autonomie zijn nu in ieder geval echt onderdeel van de opvoeding geworden. Verder doet ze het prima, als ik met de kindjes alleen thuis ben is zij nu de rust zelve. Voordat ik bij je kwam huilde mijn dochtertje op sommige dagen gauw en heel hard, was ze niet makkelijk rustig te krijgen, en dan zette ik haar toch op de gang. Over beiden was het KDV nu lovend! Mijn zoontje noemde ze ‘zen’ en ‘een verrijking voor de groep’. Mijn dochtertje helpt mee met tafel dekken, als er een kindje huilde kwam zij altijd aan de leidsters vertellen wat er gebeurd was en is over het algemeen rustig. Bedankt voor je wijze levenslessen!”

 

Wie is Chris?

 

 

Chris wordt gedreven door haar kinderdroom, een enorme passie en commitment om kinderen te helpen op te kunnen groeien in een fijne, blije en veilige omgeving. Dit doet zij door met ouders te werken om hun ouderschap niet langer te laten bepalen door maatschappelijke concepten, twijfels of angst, maar door hen te laten ervaren dat het een ontdekkingsreis is naar zichzelf en liefdevolle verbinding met hun gezin. Ze creeërt een menselijke omgeving waarin ouders en hun gezinnen uitgedaagd en uitgerust worden om nieuwe perspectieven en mogelijkheden te ontdekken en toe te voegen aan de bekende toolset van opvoeden. Door coaching, counseling, trainingen, verhelderende informatie en diepe inzichten helpt Chris bewuste ouders om hun kind in veiligheid en liefde op te laten groeien tot stevige volwassenen en hun authentieke zelf.

Chris is moeder, heeft een Master of Science in de Psychologie, is Aware Parenting Instructeur level 2 en regio-coordinator Nederland. Ze is gecertificeerd Counsellor in de Transactionele Analyse (BTA). Daarnaast doet ze vanaf haar 16e (Transformatieve) Yoga. Ze werkt met het innerlijk-kind, familie-systemen, hoogbegaafdheid en heeft talloze trainingen gevolgd in Aware Parenting, Geweldloos Communiceren met Kinderen, relaties, familie opstellingen, Babywearing en Pikler Speelruimte (RIE, Gerber, Janet Lansbury). Chris is ook IT-er en filmmaker.

Ze heeft door de jaren heen duizenden ouders op haar eigen onorthodoxe wijze geholpen en begeleid naar hun eigen authentieke kern, hun eigen kracht en meer verbinding met hun kinderen, zichzelf en hun partner en meer plezier en flow in hun gezin. Dit doet zij in workshops, de jaar-opleiding, online cursussen, coaching en counseling. Zij kan als geen ander de liefde, het plezier en het vuur van een ouder en professional weer op laten bloeien.  

 

 

 

 

 

Ervaringen

Elke dag verbetering


“Lieve Chris, ik begin om je te bedanken voor de ouderschaps-cursus. Elk half uurtje dat we er aan besteedden merkten we de dagen erna verbeteringen in de sfeer! De cursus zette ons zeker aan het denken en we herkenden steeds meer patronen bij ons zelf en bij de kinderen. De tweede module  over je eigen emoties, was een grote eye opener voor mijn partner. Bijna alle strategieën die je noemt om jezelf te ontwijken, herkende hij. Geen wonder dat hij steeds tegen dingen aan liep! En wat was de module ook verhelderend, over emoties bij kinderen! In het ochtend ritueel hebben we deze week ook je tips gevolgd om meer autonomie te geven. Dit werkte goed bij onze dochter van 8. Verder hielp het om aan je stappen voor meer verbinding te werken.” – Carina”

Inzicht in mijn eigen blinde vlekken


Door deze cursus heb ik inzicht gekregen in mijn eigen blinde vlekken. Ik begrijp nu beter wat er bij mijn kindje gebeurt en hoe ik hem kan helpen met zijn sterke emoties en dat zocht ik in deze cursus. Ik vond dat en nog veel meer. De complexiteit rondom ouderschap en opvoeding werd in deze cursus eenvoudig en inzichtelijk gemaakt. Ik begon de mechanismen rondom ‘wangedrag’ (wat ik inmiddels nu ook veel liever signaalgedrag noem) en behoeften te begrijpen. Dat begrip vormt voor mij nu de basis om verder te groeien als mens en als ouders. Ontzettend waardevol! – Suzanne Thijs

Geweldige cursus


“Lieve Chris, Dank je wel voor de geweldige cursus. Precies weer waar ik behoefte aan heb.Fantastisch!! Zo helder weer. Ik merk dat er weer heel veel kwartjes vallen en dat ik me daarna zo ontspannen voel in het contact met mijn dochter, omdat ik ga voelen en begrijpen hoe ik t ouderschap wil. En waar ik vastloop. En ik voelde me zo blij en vrolijk en ontspannen. Dus dan ga ik zingen en af en toe een beetje gek doen. Dus ja.. ouderschap met Plezier!! Je geeft me zoveel handvaten en tools en inzichten. Ik ben je zo dankbaar ervoor😀. Liefs, Lianne”

 

 

In dit online
groepsprogramma
krijg jij:


 

1.


Meer vertrouwen in jezelf als ouder.

2.


effectieve methoden om jouw grenzen aan te geven, zonder straffen, dreigen of belonen.

 

3.


de tools om je kind mee te laten werken met plezier.

 

4.


Een superheldere aanpak om van worsteling
naar dagelijks plezier te gaan!

 

 

 

Ervaringen

 

Inzichtgevend


Ik wist niet of een online opvoedcursus me wel zou kunnen helpen. Zijn mijn uitdagingen niet te specifiek? Is het niet te onpersoonlijk? Krijg ik wel waar voor mijn geld? Nou, de cursus was een enorm eye-opener. Heel fijn om op je eigen tijd te kunnen doen. De reflectievragen maken het toch persoonlijk en dat het bij je past. De live video’s waren fijn om nog wat door te kunnen vragen en persoonlijk advies te krijgen. De cursus heeft me heel veel inzicht gegeven in mijn eigen rol en manier van handelen en communiceren, maar nog veel meer inzicht in het gedrag van mijn kind. Daardoor gaat er meteen al lading van het gedrag af. Dat geeft al zoveel ruimte. En veel tips en instructies zijn meteen toepasbaar en dan zag ik ook echt meteen resultaat. Het is heel behulpzaam en inzichtgevend, fijn om te doen en geeft houvast. Chris maakt het heel persoonlijk en ook oordeelsvrij naar en over jezelf. Echt een aanrader!
Susan Engelhardt

 

 

Kado voor jezelf


“Ik heb geen moment getwijfeld of Ik mee zou doen met een jong gezin met twee kids. Ik ben er vol enthousiasme aan begonnen. Het is goed geschikt om te combineren met een druk gezin. Het fijne is dat je met het zelfstudie deel aan de slag kunt gaan op een moment dat het voor jou uitkomt. Wat ik als zeer prettig heb ervaren, is dat je terecht kunt bij Chris voor vragen, verduidelijking en adviezen over je persoonlijke situatie. Je kunt bovendien ervaringen delen en bespreken met je mede deelnemers. Bovenal is Chris altijd even kundig en vriendelijk. Ze staat voor je klaar met professionele en liefdevolle raad en daad. Ik had het gevoel alsof de inhoud van op mijn lijf was geschreven. Het gaf mij inzichten in allerlei processen en gaf mij tools die ik kon inzetten bij de begeleiding van mijn kinderen. Ouderschap Met Plezier heeft bijgedragen aan een betere versie van mijzelf, het heeft een meer ontspannen en zelfverzekerde moeder van mij gemaakt. Een moeder die staat als een rots in de branding voor haar kinderen. Ik gun iedere ouder Ouderschap Met Plezier. Het is een investering in tijd en geld die je dubbel en dwars terug verdiend. Je kinderen groeien maar één keer op GEEF ZE HET BESTE VAN JEZELF. Nu zaaien is later oogsten! Nicole Staal”

 

 

samen met anderen

 

superfijne wekelijkse zoom groepsmeetings voor al je vragen!

die je achteraf terug kunt kijken

DATA van ZOOM

1. dinsdag 17 januari 20.00-21.00 (KICK OFF!)
2. maandag 23 januari 20.00-21.00
3. woensdag 1 februari 11.00-12.00
4. dinsdag 7 februari 11.00-12.00
5. woensdag 15 februari 10.00-11.00
6. maandag 20 februari 20.00-21.00
7. maandag 6 maart 20.00-21.00 (CLOSING!)

Wil je 1-1 sessies er bij?
Dat kan!


 

START LIVE RONDE 17 januari 2023

groep van maximaal met 16

optie 1

Groepsprogramma

6 modules + 7  online groepscoaching-zoomcalls
VOOR MEER FLOW en PLEZIER!

***

€695

Birthday special €320
t/m 10 januari

Ja ik wil mee doen!
Ja ik wil mee doen en in 4 TERMIJNEN betalen

 

Optie 2

VIP

groepsprogramma
+
intake
+
3 x een 1:1 call  met Chris via Zoom (60 min)

***

max 3 plekjes beschikbaar

 

€1445

Birthday special €945
t/m 10 januari

Ja ik wil de VIP

Ja ik wil die VIP  in 4 TERMIJNEN

6 modules video’s, werkboekjes en online zoom groepscoaching
inzichten en tools voor opvoeden,
die het plezier
in je gezin terug brengen!
 -en korte metten met schuldgevoelens!-


 

oefeningen samen

met andere deelnemers

  

Door dit alles is dit programma persoonlijk en interactief

Zelfstudie

opdrachten

voor thuis

 

Modules


1

De basis. De redenen van het gedrag van je kind begrijpen.

– Weet welke soorten ouderschap er zijn en hoe je ze kan herkennen
– Leer anders naar gedrag te kijken
– Leer de verborgen redenen van het gedrag van
 je kind te herkennen

2

Zelfvertrouwen en zelfredzaamheid

– Begrijp waarom straffen of belonen tegen jou en je kind werkt
– Leer in detail hoe je conflicten op kunt lossen zonder straffen of belonen
– Weet hoe je kind zelfsturend wordt
– Kan de stappen zetten om een kind vertrouwen in zichzelf te geven
– Loop de weg van opvoeden vanuit vertrouwen in plaats van angst

3

Stappen zodat kind beter hoort wat je zegt

– Weet wanneer informatie wel aan komt en wanneer niet
– Zorg dat wat je zegt ontvangen wordt
– Weet waarom eindeloos uitleggen niet werkt en wat wel werkt
– Duidelijk wat je kunt doen als je kind niet wil luisteren
– Kunnen zorgen dat regels vaker nageleefd worden

4

Veiligheid en vertrouwen

– Leer hoe je een gevoel van veiligheid en vertrouwen in je gezin creëert
– Weet hoe je vaker de aandacht krijgt van je kind
– Ken het geheime ingrediënt hoe je je kind met plezier kunt laten meewerken
– Kan de stappen toepassen om veiligheid en vertrouwen te herstellen als het beschadigd is

5

liefdevol en effectief omgaan met Driftbuien & Zeuren

– Leer effectief en liefdevol omgaan met zeuren, huilen en driftbuien (zonder dreigen, time-outs, straf, belonen) 
– Begrijp waarom het zo lastig is om consequent te zijn en wat je wel kunt doen
– Wordt een expert in onrust, slaap en andere problemen
– Leer wat je kunt doen als “de tools” niet lijken te werken

6

jouw eigen verhaal

– Wordt bewust van jouw patronen waarom je je geduld verliest
– Besef welke patronen er in de weg staan op momenten dat het ouderschap “niet lukt”
– Leer wat jij van binnen kan doen om het wel te laten lopen zoals jij wilt
– Ontdek wanneer, hoe en waarom je niet goed voor jezelf zorgt
– En leer beter zorgen voor je eigen behoeften en gevoelens
– Transformeer je grootste blokkade die je tegen houdt om de ouder te zijn die je wilt zijn

BONUSSEN


 

BONUS 1

training op 1 lijn met je partner
t.w.v. €49

EXTRA video + werkblad
stappen om met elkaar op 1 lijn te komen

 

BONUS 2

audio’s
t.w.v. €95

de video’s van de modules als audio,
zodat je het kan beluisteren tijdens het koken!

BONUS 3

replay van de masterclass over
strongwilled kinderen
t.w.v. €49

  

PLUS

Geen risico.

Niet goed, geld terug!

 

Ben je binnen 1 week na het doen van module 1 niet tevreden? Simpel.
Stuur me een mailtje waarin je me vertelt waarom
en je ontvangt het volledige bedrag terug.

 

Verbinding, erg interessant!


“Het onderdeel over verbinding vond ik erg interessant en hoe je dit kan leggen. Dat heb ik zelf ook in mijn jeugd het meeste gemist. Ik vond de overige onderdelen ook interessant. Hoe je autonomie kunt geven en hoe je veiligheid kan creëren. Voor het opstellen van regels geef je ook zo een goede tool!” – Lianne

Heel fijn programma


“Ik vond het een heel fijne en ook nuttig programma, waarbij ik het vooral heel waardevol vond om stil te staan bij mijn eigen gedrag en de reden van mijn gedrag. Ik weet dat mijn zoon mij, door zijn boosheid bijvoorbeeld, iets van mezelf laat zien en de cursus heeft mij handvaten gegeven om er meer samen uit te komen ipv het te ervaren als strijd.  Dorrit

 

 

 

Dus.. Meedoen?

support met een
fijne groep gelijkgestemden

6 modules + 7 zoom groepscoaching
inzichten en tools voor opvoeden,
die het plezier
in je gezin terug brengen!
 -en korte metten met schuldgevoelens!-


START LIVE RONDE 17 januari 2023

groep van maximaal met 16

Optie 1:

Groepsprogramma

6 modules + 7  online groepscoaching-zoomcalls
VOOR MEER FLOW en PLEZIER!

***

€695

Birthday special €320
t/m 10 januari

Ja ik wil mee doen!
Ja ik wil mee doen en in 4 TERMIJNEN betalen

 

Optie 2:

VIP

groepsprogramma
+
intake
+
3 x een 1:1 call  met Chris via Zoom (60 min)

***

max 3 plekjes beschikbaar

 

€1445

Birthday special €945
t/m 10 januari

Ja ik wil de VIP

Ja ik wil die VIP  in 4 TERMIJNEN

of heb je nog vragen?

 

Hoeveel uur ben ik per module kwijt?
Ongeveer 3-4 uur per module, 1 module per 2 weken. Inclusief live groepsmeetings en opdrachten met je buddy.

Wat als ik het niet af krijg?
Je mag op je eigen tempo werken. Je krijgt een half jaar toegang en kunt zo langer over een module doen. 

Ik heb het superdruk. Heb ik wel tijd?
Je gaat veel tijd besparen die je nu kwijt bent met worstelen met je kinderen. Zoals een deelnemer van de oude online cursus zei: “Het is een investering in tijd en geld die je dubbel en dwars terug verdiend.”

Kan ik jou ook vragen stellen?
Ja, je kunt mij persoonlijk vragen stellen tijdens de live groepscoaching-sessies of als je een VIP pakket hebt met 1:1 sessies.

Hoe lang mag ik mee doen?
Een half jaar heb je toegang. 

Wanneer kan ik beginnen?
Je krijgt toegang bij de kickoff zodat iedereen ongeveer in gelijk tempo gaat. Je doet namelijk ook oefeningen samen.

Vragen?

Mail me hier!

of check mijn website HIER en lees HIER mijn artikelen!