Vind je het
soms lastig
om je geduld
te bewaren?

 

Voel je je moe en rust er veel op je schouders?
 
Voel je je soms niet serieus genomen als moeder?
 
Voel je je soms hopeloos als je kind weigert mee te werken?
 
Vind je het soms lastig liefdevol je grenzen aan te geven en gehoord te worden?
  
Voel je je soms ongeduldig of boos op je lieverds?
 
En voel je je dan achteraf schuldig of schaam je je?

 

 

 

Wil jij…

Meer in je hart komen?

In verbinding met jouw gevoel, grenzen en behoeftes?

Beter je geduld bewaren?

Uit de overleving stappen?

Niet meer het alleen uitvogelen?

Samen met andere bewuste moeders delen?

Krachtige tools om van boosheid naar liefde te gaan?

 

 

Doe dan met ons mee!

 
2 keer onderdompelen in warmte voor een

Happy Mama

 een training die support en energie geeft, waarin je dieper met jezelf en jouw kracht in contact komt.

DATA

1.  Amsterdam inclusief thee en lekkers
vrijdag 27 sept 2024 10.00-14.00
  
2. Implementatie en follow up: Zoom groepscall
woe 2 oktober 2024 10.00-12.00

€255

Super Early Bird Deals

wegens ziekte een week langer t/m 16 juli 2024:

€155

bring a friend €145
1 ticket voor minimum inkomen beschikbaar
Combideal met moedergroep €530
aanmelden
Door 
Chris Muller, MSc
Psycholoog
Counsellor Transactionele Analyse BTA
Gecertificeerd Aware Parenting Instructeur Level 2 & regio-coordinator Nederland en Vlaanderen

Na de training heb jij..

1.

Helderheid in jouw eigen patronen
waardoor je je geduld verliest en hoe je die kunt ombuigen.

2.

Tools om liefdevol met jezelf en je kind om te gaan
& rustiger te reageren

3.

Een plan om te voorkomen
dat je je geduld verliest

4.

Heb jij je eigen behoeften en gevoelens helder
& weet je hoe je er mee om kan gaan

5.

Ervaar je meer contact
met jezelf, je innerlijke kind en je kind

6.

Ervaar je meer liefde en rust
om met je kind om te gaan

7.

Ervaar je meer flow
in je ouderschap!!

Wat anderen zeggen over deze training..

 

Ik voelde mij begrepen en gezien door zowel jou als de medecursisten! Ik heb een héél duidelijk inzicht gekregen in mijn eigen onvervulde behoefte en hoe ons kind dit aan mij laat zien. En ik heb ervaren dat mijn emoties echt ok zijn en waar mijn onvervulde behoeftes vandaag komen. Ik weet nu hoe ik dit kan stoppen en beter ga leren voor mezelf te zorgen en dus ook voor onze kinderen.
– Annerie
Ik ben er vol van. Ik heb nieuwe hoop, inspiratie en ook acceptatie. Er zit diepte in je workshop EN een praktisch, erg duidelijk stappenplan. Theorie en praktijk zo mooi gecombineerd. Ik voel me voldaan!
– Eline
Ik voel dat het een weggetje heeft geopend waar ik op verder kan. Er was een fijne open sfeer. Wat ik vooral meeneem is dat ik toch echt echt eindelijk eerst voor mezelf moet zorgen. Dankjewel!
– Maaike
 
Ik vond het intens om met mijzelf en mijn kind-zijn in contact te komen. Waar ik dacht dat mijn contact met mijn kind niet goed was doordat zij bepaalde behoeftes niet vervuld kreeg, zie ik nu op welke manieren het bij mezelf ligt. Dat vond ik heel confronterend, maar ik vind het mooi dat dit naar buiten gekomen is. Ik voel een soort energie om met de tools aan de slag te gaan. Ik kan de training zeker aanbevelen en zeggen dat je puur leert naar jezelf te kijken om daarmee tools krijgt om beter in contact te komen met je kind.
– Ingrid

Ik heb nu heel helder hoe mijn eigen gevoelens en ervaringen en overtuigingen een rol spelen in de interactie met mijn kinderen. Ik heb nu praktische handvatten om mijn eigen zelfkritiek te scheiden van mijn kinderen. Om te stoppen met projecteren en te proberen om die voedende ouder te zijn die ik graag wil zijn. Ook zie ik in ineens hoe ik de emoties van mijn kinderen er echt kan laten zijn. Ik ben geïnspireerd en heb zin om de praktische modellen toe te passen. Ik weet nu beter hoe ik de moeder moet zijn die ik graag wil zijn en ik voel me ondersteund en vol vertrouwen over mijn moederschap. Ik zou zeggen dat deze training een heel duidelijk inzicht geeft in de dynamiek tussen jezelf en je kind. En dat je echt praktische inzichten en oplossingen krijgt aangereikt die heel haalbaar zijn!
– Murielle
Ik vond het spannend, maar heel erg nuttig. Ik heb er veel aan gehad, en weet waar ik verder mee wil. Wat mij vooral bijblijft is het werk met mijn eigen innerlijke kind, om volwassene te kunnen zijn. Ik had niet het idee dat ik het daar wilde/ moest zoeken. Ik voel me lichter en gesterkt. Deze workshop geeft in een korte tijd heel veel inzichten én praktische tools!
– Hiske
Ik vind het fijn om te merken dat ik niet de enige ben. Heb veel info gekregen maar moet het nog laten landen. Als mijn geduld opraakt ben ik aan mezelf voorbij gegaan weet ik nu! 
– Sue
Ik vond het heel leerzaam en heb nieuwe inzichten gekregen. Ik heb nieuwe tools gekregen en meer besef over welke triggers mijn thema’s zijn. Fijn! Ik voel me opgelucht en heb iets wat ik ga toepassen. Langere de tijd zou fijn zijn! De nadruk ligt bij jezelf en daar ga je mee aan de slag.
– Willeke

 
Ik zou het iedere oudere gunnen om met Chris te werken! Ze helpt je op een fijne manier met liefde en vertrouwen jouw inzichten te laten zoeken. De workshop gaf me een warm, liefdevol gevoel. Aan de ene kant is het een confrontatie en haalt oude dingen naar boven. Aan de andere kant voelde ik mij gedragen. We hebbne op zich is veel behandeld qua tijd. Echt een aanrader om in te zien dat het ‘succes’ of je gevoel van ouderschap in jezelf zit of je gevoel van ouderschap in jezelf zit. Vooral goed voor mensen die moeite hebben om alle ballen in de lucht te houden!
– Caroline

 

  

Mijn reis met geduld

 

Toen ik zo’n 7 jaar was, was ik ervan overtuigd dat het mogelijk was om ‘anders’ met kinderen om te gaan dan gangbaar was. Mijn ouders waagden ook al een poging,  maar kwamen zichzelf enorm tegen.

Ik merkte dat kinderen spiegels zijn voor ouders; onverwerkte gevoelens, oude patronen en overlevingsmechanismen komen boven. Ik zag bij mij thuis ook hoe ze van generatie op generatie werden overgedragen. Daarom besloot ik op mijn 16e om het anders te doen.

Ik deed yoga en leerde op mijn 19e in therapie verbinding maken met het kind in mij via o.a. de  Transactionele Analyse en lichaamswerk. Ik las boeken over ouderschap vanaf mijn 19e. Naast mijn innerlijke reis, heb ik een MSc in de Psychologie, ben ik counsellor en coach in de Transactionele Analyse en Aware Parenting Instructeur Level 2. Ik heb talloze trainingen gedaan (communicatie, over ouderschap en meer) en leidt nu anderen op om te werken met Aware Parenting.

Die reis heeft mij enorm geholpen toen ik moeder werd.

Mijn zoon is daardoor opgevoed met Aware Parenting. En dat wierp zijn vruchten af. Ik was zo blij met Aware Parenting en al het innerlijk werk wat ik vooraf gedaan had! Hij was tot zijn 5e jaar een bewust, rustig, autonoom, gebalanceerd, gezond, coöperatief en vrolijk kind. Hij was zelden ziek. Hij speelde als baby al 45 minuten rustig zelf en at netjes met mes en vork in een restaurant vanaf dat hij 1 was. Hij at liever komkommer dan chocola. Hij kleedde zichzelf vanaf zijn 3e aan. Hij zocht vanaf 1.5 jaar al met andere kinderen naar oplossingen bij speelgoed-struggles.

Dat alles veranderde toen hij naar school ging. Hij verveelde zich op school en snapte niet waarom hij niet serieus genomen werd. Hij werd steeds somberder. Hij ging naar een school voor hoogbegaafden, maar ook daar worstelde hij omdat hij een andere en meer uitdaging nodig had. 

Wat hem en mij heeft geholpen in deze moeilijke tijd, zijn alle tools en kennis die ik in huis heb; tools om kinderen te helpen stress en trauma te verwerken, maar ook voor mezelf om geduldig te blijven en om te gaan met mijn triggers, mijn emoties te verwerken en daardoor steeds weer, ondanks de stress, urenlang te kunnen luisteren naar zijn verdriet en boosheid, te verstaan wat hij wilde zeggen met zijn gedrag of juist hem via spel helpen gevoelens te verwerken.

Ik weet dus goed wat bewust ouderschap is onder rustige omstandigheden EN onder hele stressvolle omstandigheden. En die kennis, ervaring en energie geef ik met liefde aan jou door, zodat jij het aan jouw kinderen en gezin kan doorgeven.

Ik kan daarom niet wachten om weer deze superfijne training over geduld weer te geven en jou te helpen van stress naar happiness te komen. Hij is diepgaand en praktisch. Niemand is perfect, maar met deze hulpmiddelen kan je uiteindelijk uit de overleving stappen, in het leven en het plezier en in je kracht komen. Het heeft niet alleen mij en mijn zoon, maar al honderden ouders geholpen.

Ik ben er van overtuigd dat ook jij het kunt leren en dat je na deze training meer plezier en gemak in het ouderschap zult hebben!

Want no matter hoe zwaar het ouderschap soms wordt, I’ve been there. En als ik dit kan als single mom, kan jij dit ook!

 

Klaar voor meer geduld?

2 keer onderdompelen in warmte voor een

Happy Mama

 een training die support en energie geeft, waarin je dieper met jezelf en jouw kracht in contact komt.

DATA

1.  Amsterdam inclusief thee en lekkers
vrijdag 27 sept 2024 10.00-14.00
  
2. Implementatie en follow up: Zoom groepscall
woe 2 oktober 2024 10.00-12.00

€255

Super Early Bird Deals

wegens ziekte een week langer t/m 16 juli 2024:

€155

bring a friend €145
1 ticket voor minimum inkomen beschikbaar
Combideal met moedergroep €530
aanmelden
Door 
Chris Muller
Psycholoog MSc
Counsellor Transactionele Analyse BTA
Gecertificeerd Aware Parenting Instructeur Level 2 & regio-coordinator Nederland

 

 

 

Vragen?

Mail me hier!