online masterclass

Liefdevol omgaan met Schooltrauma
(met behulp van o.a. Aware Parenting)

door Chris Mulller, MSc


 

 

 

Masterclass Liefdevol Omgaan met Schooltrauma
(met behulp van o.a. Aware Parenting)

Zodat jij je/ een kind met schooltrauma liefdevol kan helpen, vanuit vertrouwen en verbinding!

Voor ouders en professionals

Door

Chris Muller,
moeder, Psycholoog (MSc),
Aware Parenting Instructeur – level 2 en regio coordinator Nederland
counsellor & coach (BTA)

wat krijg je?

1 jaar toegang tot de online omgeving met
Masterclass van bijna 1.5 uur
+ De PDF slides
(kijken kan dus op jouw eigen tempo)

Replay €25

Koop de Masterclass nu!

Woorden van dank

“Chris, onwijs bedankt voor je liefdevolle en wijze webinar!” 
“Bedankt voor deze waardevolle avond.” 
“Heel fijn om weer te zoveel te horen van je Chris <3!”
“Bedankt, heel waardevol!”
“Heel, heel, heel erg bedankt! Zoveel praktische voorbeelden waardoor ik besef dat het erger is met onze kids dan ik dacht….. Werk aan de winkel..”
“Super bedankt voor al je werk.”
“Dank je Chris voor de inzichten”
“Heel erg bedankt, hopelijk nog een keer een vervolg”
“Ontzettend bedankt! Voel me er gesteund in het zoeken naar andere wegen”
“DANKJEWEL CHRIS!!!”

 

 

In deze Masterclass heb ik het over een groot taboe: schooltrauma, oftewel trauma door school.

1. Wat is schooltrauma?
2. Hoe krijgen kinderen trauma van school?
3. Hoe kan je trauma sensitief omgaan met deze kinderen?
4. Hoe kan je
hen helpen schooltrauma te verwerken?

AWARE PARENTING
is gebaseerd op

 

1

Veilige Hechting

2

Grenzen ZONDER Time-Out/ straffen/ belonen

3

Verwerking van trauma en emoties kind en volwassene

 

Wie is Chris?

 

Ik ben moeder van een hoogbegaafde zoon met schooltrauma. Dankzij mijn achtergrond helpt ik hem helen en weer aan te gaan. Ik begeleid ook ouders van veelal (uitzonderlijk) hoogbegaafde kinderen.  In samenwerking met Coderminds heb ik de plusklas Programmeren op gericht, waarin voldoende uitdaging, autonoom en zelfsturend leren voorop staan. Ik werk zonder DSM diagnoses en fixen van kinderen; in plaats daarvan vertrouw ik op de kracht in elk kind. Ik geloof niet in quick-fixes en ik geloof ook niet dat elk kind in het schoolsysteem past.

Ik heb een Master of Science in de Psychologie, ben de regio-coordinator van Nederland in Aware Parenting en Counsellor & Coach in de Transactionele Analyse (BTA). Daarnaast doe ik vanaf mijn 16e (Transformatieve) Yoga, heb ik talloze workshops en cursussen gevolgd in Aware Parenting, Geweldloos Communiceren met Kinderen, TA in relaties, familie-opstellingen, Babywearing en Pikler Speelruimte (RIE). Daarnaast heb ik een achtergrond en enige opleiding in IT en ben ik opgeleid aan de Filmacademie tot documentaire filmregisseur.

Ik ben sinds ik kind was al gefascineerd door het niet echt gezien worden van kinderen in onze samenleving. Ik word gedreven door een enorme commitment om kinderen te helpen op te kunnen groeien in een fijne, blije en veilige omgeving waarin ze echt gezien worden. Dit doe ik door met ouders hun ouderschap en professionals de omgang met kinderen, niet langer te laten bepalen door vastgeroeste maatschappelijke concepten of angst, maar door een diep vertrouwen. Dat doe ik door hen te laten ervaren dat het een ontdekkingsreis is naar zichzelf en door de tools en inzichten te geven voor liefdevolle verbinding met kinderen. Ik creëer een menselijke omgeving zonder schuld of schaamte, waarin volwassenen liefdevol uitgedaagd en uitgerust worden om nieuwe perspectieven en mogelijkheden te ontdekken en toe te voegen aan hun toolset van omgaan met kinderen. 

Ik las op mijn 20e voor mijzelf het boek Baby’s Weten Wat Ze Willen van Dr. Aletha Solter (het eerste Aware Parenting boek), over geboorte en jong trauma, hoe we baby’s kunnen helpen trauma te helen en hoe we kinderen vanaf de babytijd al uit verbinding met hun emoties en behoeften helpen gaan of dit kunnen voorkomen en die verbinding kunnen stimuleren. 

Ik help  ouders en professionals naar meer verbinding met hun kinderen, zichzelf en hun partner en meer plezier en flow in hun gezin door middel van workshops, online cursussen, artikelen, coaching- en trainingsprogramma’s en de opleiding in Aware Parenting. Ik help grote mensen de liefde en het plezier met een kind weer op laten bloeien. Ik zie door alles heen de stem van het kind, zowel het kind in jou, als dat van jouw kind.

 

Bekijk de Masterclass:

1 jaar toegang tot de online omgeving met

Masterclass van bijna 1.5 uur

+ De PDF slides


Door Chris Muller, moeder, Psycholoog (MSc),
Aware Parenting Instructeur – level 2 en regio coordinator Nederland
counsellor & coach (BTA)

Replay €25

Koop de Masterclass nu! Kijk op jouw eigen moment