AWP OPLEIDING

AANMELDING ALS CLIENT VOOR DEELNEMERS VAN DE OPLEIDING

De deelnemers van de Aware Parenting opleiding gaan onder mijn begeleiding
de komende 9 maanden 1-op-1 aan de slag met ouders.

Voor wie is het?

Ouders die een dagelijkse worsteling in het opvoeden ervaren. Het is voor zowel als ouder van een baby als ouder van een kind. 

Wat voor worsteling? 

vraagstukken zoals geboorte-trauma, huilen en slaap van baby’s (en meer),
maar ook uitdagingen met wat oudere kinderen, zoals niet-meewerken, niet eten, onwenselijk gedrag en driftbuien en meer.
 

Wat doe je nu in een video-call sessie? 

Je ontvangt geen therapie of counseling, maar wel praktische adviezen EN een liefdevol luisterend oor van iemand die met je mee denkt en kijkt vanuit het perspectief van Aware Parenting. Support voor jou, zonder oordeel, van iemand die op eenzelfde lijn zit als jij, iets wat we vaak als ouder onvoldoende krijgen. 

Zijn deze vrouwen die de 1-1 sessies geven nu allemaal enorme beginners?

Nee. Er zijn er die al ervaring hebben omdat zij psycholoog, coach, jeugdbegeleider of kraamverzorgende zijn en al veel mensen begeleid hebben en/ of omdat zij al een basis in Aware Parenting hebben omdat ze cursussen, trainingen en 1-1 trajecten bij mij hebben gedaan.

Ken dat niet gratis, eej?

Dat past niet in de visie die ik voor moeders en vrouwen heb en uit draag, van waar uit ik elke vrouw aan moedig voor haar waarde en talenten te gaan staan en haar kracht uit te dragen. Ik nodig daarom de vrouwen die er klaar voor zijn altijd uit om zichzelf niet meer op te offeren en zichzelf wel te waarderen voor wat ze te geven hebben; tijd, kennis, vaardigheden, aandacht.. Dus. Daarom. De vrouwen die in deze pool zitten zijn het stuk voor stuk meer dan waard.

Hoeveel bedraagt de investering?

Je kunt bij deze vrouwen tegen een kleine vergoeding van 35-50€ per sessie een serie sessies boeken en zo hun werk, de kennis, tijd met jou, voorbereidingstijd en support waarderen, die zij jou met veel liefde en aandacht geven. 

Gesprekken vinden plaats via videobellen.

Betaling geschiedt via de instructeur-to-be.

VUL HET FORMULIER HIERONDER IN OM JE AAN TE MELDEN:

– als je de button hieronder niet ziet doe het via je laptop of mail even info at chrismuller.nl –

powered by Typeform